Het doorgeven van uitslagen en uitstellen van bekerwedstrijden dient te gebeuren bij de bekerleider Hans Wennekes (klik voor contactgegevens).


Ook dit seizoen (2019-2020) worden de halve finales van het hoofdtoernooi op de finaleavond gespeeld.

Data bekerrondes:

R3 (tussenronde): week 04 (27 tm 31 jan. 2020)

R4 : week 15 (14 tm 17 april 2020)

Kwartfinales: week 18 (04 tm 08 mei 2020)

Vrijdag 22 mei (week 21) - Halve finales troost toernooien beker. Neutraal terrein.
Vrijdag 05 juni (week 22) - Halve finales hoofdtoernooi, finales alle bekertoernooien. Mookies, finaleavond.


De wedstrijden van het bekertoernooi van Darts in Delft worden gespeeld van september t/m juni.

Hieronder enkele belangrijke passage uit ons wedstrijdreglement. Het volledige wedstrijdreglement kun je HIER vinden.

Artikel 22

a. Aan de bekercompetitie doen alleen teams mee die zich bij de start van het seizoen tijdig hebben ingeschreven voor deelname aan de bekercompetitie.

g. Naast het hoofdtoernooi van de bekercompetitie wordt er voor teams uit respectievelijk de 1e, 2e en 3e divisies tevens per divisie een eigen troostcompetitie georganiseerd. Plaatsing voor het troosttoernooi van de eigen divisie geschiedt na uitschakeling in het hoofdtoernooi. Dus, nadat een team, welk gedurende de reguliere competitie uitkomt in de 1e, 2e of 3e divisie, een wedstrijd verliest in het hoofdtoernooi, dan plaatst dit team zich automatisch voor de volgende ronde van de troostcompetitie van diezelfde divisie.

h. Artikel 22h. is slechts geldig tot en met de kwartfinales van het hoofdtoernooi van de bekercompetitie. Oftewel, in het geval dat een team uit de 1e, 2e of 3e divisie in het hoofdtoernooi de halve finale weet te bereiken, zullen zij, bij verlies in de halve finale of finale van het hoofdtoernooi, niet meer deel nemen aan de troostcompetitie van de eigen divisie.

Artikel 23

i. Voor de bekercompetitie gelden dezelfde wedstrijdregels als voor de reguliere competitie, tenzij anders bepaald in de Algemene Ledenvergadering of het wedstrijdreglement.